Wie zijn wij?

Prof. Dr. Leo Visser

Leo Visser is neuroloog en bijzonder hoogleraar op het gebied van MS aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht (UvH). Hier doet hij samen met collega’s en het Nationaal MS Fonds veel onderzoek naar de levenswereld van mensen met een chronische ziekte. Hij is ook intensief betrokken bij (inter)nationaal wetenschappelijk onderzoek naar o.a. de invloed van voeding op MS.

 

Maja Visser - Van Loon

Het motto van Maja Visser is: mensen dragen de kracht en mogelijkheden tot groei en ontwikkeling in zich. Zij heeft sinds 1998 werkervaring als supervisor, coach en trainer. Maja werkte samen met o.a. Avans Hogeschool, V&VN, Brabant Medical School, beroepsorganisaties, VVZG en ziekenhuizen. Nu werkt zij fulltime voor Better Today.

 

Ons team bestaat uit:

 

Maja Visser – Directeur
Mario Cosman – Directeur
Tim Hoogstrate – Senior Developer
Garima Kar – Developer
Anouk Ermes – Creative Community Manager

Rob ten Kroode – Chief Technology Officer
Wim Hart – Finance
Bryan Helms – Service Desk
Rowan de Vries – Content & Communicatie Manager

Onze raad van advies bestaat uit

Prof. dr. Vincent de Groot, Revalidatiearts en afdelingshoofd, Amsterdam UMC
Dr. Ir. Nicole de Roos, senior docent en onderzoeker, Wageningen Universiteit (WUR), Human Nutrition and Health
Prof. dr. Leo Visser, Neuroloog ETZ Tilburg en Bijzonder Hoogleraar Patiëntperspectief Universiteit voor Humanistiek (UvH) Utrecht

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld je dan hieronder aan voor “Better News Today”. De maandelijkse nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom de Digitale Buddy.


Bij aanmelding voor Better News Today werken wij met een verificatiesysteem. Heb jij de mail ter verificatie niet ontvangen? Zou je dan je spambox willen controleren en ons als een vertrouwd adres willen kenmerken? Zo blijf je zeker op de hoogte van de Digitale Buddy.