Vacature Projectleider

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Projectleider productontwikkeling gezocht
(24 – 32 uur/week)

Wil jij écht iets bijdrage in het leven van mensen met MS? En weet jij van een idee een mooi product te maken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Better Today. In samenwerking met mensen met MS hebben wij de Digitale Buddy ontwikkeld. Met als doel om de kwaliteit van het leven van mensen met MS te verbeteren. We kijken naar ‘wat kan wel’ en richten ons op lifestyle zoals voeding, beweging en een gezond brein. Dat doen we in Nederland en in Duitsland. Zie www.bettertoday.nl.

Hoe ziet jouw dag als Projectleider productontwikkeling eruit?
Heel verschillend! Je werkt gelijktijdig aan verschillende inhoudelijke projecten. Deze zorgen voor de inhoudelijke doorontwikkeling van de Digitale Buddy. Wat wij belangrijk vinden is dat je informatie ophaalt en ideeën toetst bij onze gebruikers; mensen met MS. En bij de stakeholders zoals zorgverleners, patiëntenorganisaties en farmaceuten. Met alle input kun jij een idee verder uitwerken en realiseren. Dat doe je met verschillende betrokkenen, waarbij jij de drijvende kracht bent. Jij weet relevante zaken kort en bondig vast te leggen en iedereen mee te nemen; vanaf de start tot aan het eind.

Je draait je hand ook niet om voor andere activiteiten binnen Better Today. Zoals bijvoorbeeld het organiseren van een webinar.

Wat vragen wij van jou?
Je wilt maatschappelijk relevant bezig zijn. Je hebt affiniteit met mensen met een chronische ziekte. Je bent zelfstandig, samenwerkingsgericht en creatief. Ervaring met projectmatig werken en een netwerk in de zorg is een pre. Leeftijd is niet belangrijk, wel vragen we een natuurlijke senioriteit.

Je ziet mogelijkheden, werkt planmatig en krijgt energie van het ontwikkelen en realiseren van nieuwe initiatieven. Communiceren gaat je moeiteloos af.

Denk jij ‘Yes, dit ben ik!’. Reageer dan snel.

Wat bieden wij?

  • Werken in een maatschappelijk relevante kleine organisatie. Je krijgt veel kansen en vrijheid, mag zelf je tijd indelen en vanuit huis werken.
  • Een functie die per direct beschikbaar is voor 24 – 32 uur per week.
  • Een dienstbetrekking met een max. bruto salaris van € 4000 – € 5000 (o.b.v. 36 uur per week). Afhankelijk van opleiding en werkervaring. Eventueel is een ZZP contract bespreekbaar.
  • Een vergoeding voor reiskosten, laptop en telefoon.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met  Maja Visser-van Loon via majavisser@bettertoday.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]