Handleiding Digitale Buddy

Hoe kan ik de gezondheid gegevens van mij telefoon delen met de Digitale Buddy?
Dit is hier beschreven: Integratie van gezondheid gegevens.

Waar kan ik mijn privacy-instellingen aanpassen?
Ga naar het hoofdmenu rechtsboven in de Digitale Buddy. Scroll naar onderen en klik op ‘Instellingen’. Hier kun je aangeven welke gegevens je wel en niet met Better Today wilt delen.

Waar kan ik het privacybeleid van Better Today nalezen?
Je leest het privacybeleid van Better Today op https://bettertoday.nl/privacyverklaring

Waar kan ik instellen wanneer en hoe vaak ik meldingen wil ontvangen over mijn ingestelde Tiny Habits?

Ga naar het hoofdmenu rechtsboven in de Digitale Buddy. Scroll naar onderen en klik op ‘Instellingen’. Hier kun je aangeven welke notificaties je wilt ontvangen en op welk tijdstip.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwsberichten?

Ga naar het hoofdmenu rechtsboven in de Digitale Buddy. Scroll naar onderen en klik op ‘Instellingen’. Hier kun je aangeven welke notificaties je wilt ontvangen van nieuwe evenementen, artikelen of onderzoeken.

Hoe kan ik instellen of en welke berichten van Stamtafel ik wil ontvangen?
Je kunt zelf instellen of je berichten wilt ontvangen van Stamtafel en de Groepstafels waar je lid van bent. Dat kan op twee manieren: 1) in de Digitale Buddy ga je naar Community – Stamtafel. Rechts bovenin het menu kun je kiezen voor Instellingen – Notificaties.  2) Op de computer/laptop kun je ingelogd bij Stamtafel direct naar Mijn account gaan, gevolgd door Instellingen – Notificaties.

Hoe wordt de kwaliteit van de artikelen in het Kenniscentrum gewaarborgd?

De artikelen in het Kenniscentrum zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis. De teksten worden geschreven door medewerkers van Better Today met vakkennis en in samenwerking met een netwerk van zorgprofessionals. Zie ook de tekst in het Kenniscentrum: Better Today – Over onze bronnen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze dan via onze servicedesk: info@bettertoday.nl. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!!